Blogs | Mysolution | Uitzendsoftware | Recruitmentsoftware

Slimmer werken met AI in de backoffice

Geschreven door Mysolution | 27 sep 2024

Bij Mysolution geloven we dat het niet meer de vraag is of je als flexorganisatie met AI aan de slag gaat, maar wanneer. En hoe eerder je dat doet, hoe beter je je kunt onderscheiden van de concurrentie. AI biedt enorme kansen om onze processen te verbeteren, en bij Mysolution staan we aan de voorhoede van deze ontwikkeling. Met onze AI-assistent Maia ondersteunen wij bedrijven in de staffing- en recruitmentsector om slimmer en efficiënter te werken.

“Maia is geen gimmick, maar een krachtige tool die inspeelt op de groeiende vraag naar intelligentie en automatisering binnen onze industrie. De doorbraak van technologieën zoals ChatGPT heeft ons geholpen om de potentie van AI nog beter te benutten en de inzetbaarheid ervan laagdrempelig te maken voor al onze klanten.”

Dirk Meeuws, Director Product & Development


Onze AI-assistent Maia wordt binnenkort beschikbaar gesteld aan al onze klanten en biedt direct voordelen door repetitieve taken uit handen te nemen. Maia is geen gimmick, maar een krachtige tool die inspeelt op de groeiende vraag naar intelligentie en automatisering binnen onze industrie. De doorbraak van technologieën zoals ChatGPT heeft ons geholpen om de potentie van AI nog beter te benutten en de inzetbaarheid ervan laagdrempelig te maken voor al onze klanten.

Slimmere processen en minder complexiteit

Maia helpt onze klanten op verschillende vlakken, van het versnellen van processen tot het reduceren van complexiteit. Door repetitieve taken, zoals het uitwerken van gespreksverslagen of het suggereren van functietitels, te automatiseren, maken we het leven van onze gebruikers een stuk eenvoudiger. Een voorbeeld: Maia kan informatie uit gesprekken automatisch invullen in onze systemen, wat veel tijd bespaart.

Daarnaast helpt Maia flexorganisaties om snel te navigeren door complexe regelgeving. Bijvoorbeeld door cao-teksten correct te interpreteren en snel aan te geven welke toeslagen berekend moeten worden voor bepaalde werktijden. Dit soort automatisering vermindert de complexiteit waarmee bedrijven in onze sector dagelijks te maken hebben.

“Maia helpt onze klanten op verschillende vlakken, van het versnellen van processen tot het reduceren van complexiteit. Door repetitieve taken, zoals het uitwerken van gespreksverslagen of het suggereren van functietitels, te automatiseren, maken we het leven van onze gebruikers een stuk eenvoudiger.”

Dirk Meeuws, Director Product & Development

Data slim gebruiken

Een ander belangrijk voordeel van Maia is het vermogen om slim data te verzamelen en te analyseren. Stel dat een opdrachtgever een factuur betwist; Maia kan direct de relevante gegevens, zoals gewerkte uren en accorderingen, verzamelen en de gebruiker helpen bij het oplossen van het probleem. Hoewel de gebruiker altijd de controle houdt, maakt Maia het proces van informatie verzamelen een stuk efficiënter.

Dirk Meeuws, aan het woord over Mysolution, Maia en AI, tijdens de Mysolution Klantendag 2024

Proactief handelen

Maia is bovendien in staat om proactief te handelen. Een voorbeeld: wanneer een uitzendkracht plotseling een hogere kilometervergoeding declareert, kan Maia automatisch een bericht sturen om de reden hiervoor te achterhalen. Dit soort proactieve acties voorkomt dat er aan het einde van het proces nog onnodige vragen gesteld hoeven worden.

Mensgerichte staffing blijft centraal staan

Bij Mysolution blijft de menselijke interactie centraal staan. AI, en dus Maia, ondersteunt onze klanten door tijdrovende taken over te nemen, zodat zij zich kunnen richten op het opbouwen van duurzame relaties tussen kandidaten en opdrachtgevers. Maia is geen vervanging van de intercedent, maar een assistent die helpt om de beste match te maken door processen te stroomlijnen en waardevolle inzichten te bieden.

Maia is geen vervanging van de intercedent, maar een assistent die helpt om de beste match te maken door processen te stroomlijnen en waardevolle inzichten te bieden. Maia wordt niet als een apart product aangeboden, maar als een extra service bovenop onze bestaande software. Dit betekent dat onze klanten zonder extra kosten gebruik kunnen maken van deze krachtige AI-assistent.

Dirk Meeuws, Director Product & Development

Maia als service, niet als product

Maia wordt niet als een apart product aangeboden, maar als een extra service bovenop onze bestaande software. Dit betekent dat onze klanten zonder extra kosten gebruik kunnen maken van deze krachtige AI-assistent. We blijven ons focussen op het ontwikkelen van slimme, duurzame oplossingen die eenvoudig in gebruik zijn en onze klanten helpen om zich te onderscheiden in een competitieve markt.

Bij Mysolution zijn we ervan overtuigd dat het flexwerk van morgen wordt gebouwd op de kracht van AI. Daarom is het nu het moment om na te denken over jouw eigen AI-strategie. Met Maia bieden we een laagdrempelige en effectieve manier om aan de slag te gaan met AI, en om jouw toegevoegde waarde nog beter zichtbaar te maken.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met de Flexmarkt.